Chcete se prostě cítit líp?

  16.05.2021 Marcela Avramopulu, tel.: 774 672 643, kontakt@marcelaavramopulu.cz

Chcete "lépe" jíst, být zdravější, lépe spát, mít více energie, změnit svoje (zlo)zvyky, mít lepší imunitu, mít lepší náladu a jako vedlejší efekt taky zhubnout? Jde to! Jediné, co musíte udělat, je chtít. Pak už vám stačí ty správné informace a správné vedení.

CO VÁM MOHU SLÍBIT

Individuální a empatický přístup. A pozvolné změny přizpůsobené vaší povaze, potřebám i tempu. Nejdůležitější pro mě je, aby se klient cítil dobře.

CO DĚLÁM JINAK, NEŽ VĚTŠINA PORADCŮ

Poradenství propojuji s koučováním. Dostanete rady i doporučení, ale povedu vás koučovacím způsobem. Prostřednictvím správně položených otázek si na řešení přijdete sami. Otázky pomáhají hledat ty nejvhodnější cesty, poradenství drží hranice a směr.

JAK PROBÍHAJÍ KONZULTACE

1. Na začátku zjišťujeme co je vaším cílem, monitorujeme jak žijete, co jíte, proč i kdy. Co ne/máte rádi, jak spíte, jak se hýbete, jak pracujete se stresem apod. To pomáhá Vám, i mně, zorientovat se, zjistit kde jste a kam chcete jít.
2. Po zmapování následuje období, kdy se věnujeme krůček po krůčku zavádění změn. Tempem, jaké je pro vás vhodné, způsobem, který vám dává smysl. Bez univerzálních návodů, jídelníčků, striktních zákazů a bez potravinových doplňků (výjimkou je doporučení proteinu). Ode mě dostáváte doporučení, reflexi, podporu a koučovací způsob vedení. Společně pak přicházme na to, jak změny zavést do života a jak si je udržet.


VÝHODY PORADENSTVÍ & KOUČOVÁNÍ

Celý proces má větší efekt než pouhé poradenství a změny jsou trvalejší. A taky se zvyšuje motivace. Klient si takto uvědomí jaký význam pro něj změna má a taky si zvolí, které oblasti zdravého životního stylu se chce opravdu věnovat. Jestli je to jídlo, naučit se "vypnout", pohyb nebo od každého trochu.

Často se totiž děje, že klient chce změnit svůj životní styl, protože má pocit, že by měl (říká mu to někdo z okolí, vidí to všude v médiích). Jenže taková motivace nestačí. "Měl bych" dlouhodobě nefunguje. Aby došlo ke změně, která je trvalá, je potřeba opravdu chtít. Opravdu vědět, co chci, já, kvůli sobě. A díky koučování se k pravdému důvodu a motivaci společně dostaneme.


ČAS, CENA A MÍSTO

První konzultace trvá zhruba 90 minut, další 60 minut. Zpočátku je dobré vídat se po týdnu, postupem času se doba prodlužuje a vídat se budeme tak dlouho, jak vám to bude vyhovovat. Doporučuji alespoň 3 konzultace. 60 minut konzultace stojí 1200 Kč, více o dalších cenách zde. Konzultace probíhají v Praze 8.


POKUD MÁTE ZÁJEM O VÍCE INFORMACÍ, NEBO SI CHCETE DOMLUVIT KONZULTACI, SPOJIT SE SE MNOU MŮŽETE PROSTŘEDNICTVÍM E-MAILU NEBO TELEFONICKY. Konzultace mohou probíhat i online.



ZKUŠENOST MÉHO KLIENTA:
"Zadání bylo: Chci změnu, chci se cítit lépe a potřebuji pomoc s uvědoměním si, co mě trápí.
Začali jsme velmi neformálním "sezením" – rozhovorem, který se opakoval 3x...
Na těchto schůzkách si Marcela postupně utvářela obrázek toho, jak mi může pomoci s využitím svých, letitých zkušeností. Nenásilnou formou jsme dospěli k úpravě jídelníčku, identifikovali chyby, které jsem měl léta zažité a postupně nastavili nové vnímání věcí, které mi dříve přišly nemožné. Např. že nemusím vždy všechno dojídat, že mohu normálně fungovat bez velkého množství cukru v jekékoliv formě, že mohu pravidelně snídat, že mohu jíst pouze 3x za den a stačí to.... Těch věcí bylo samozřejmě více, ale snažil jsem se napsat ty zásadní, které jsem změnil a cítím, že mi ta změna pomohla.
Marcela mi věnovala zceala individuální přístup, zaměřený na mé potřeby a možnosti pracovat s dlouhodobým výsledkem. Mým cílem nebylo primárně zhubnout, ale překvapilo mě, že se tak stalo "samo", bez toho abych musel "držet" nějakou dietu a myslet na to, že chci zhubnout. Ještě jednou díky Marcele a přeji ji mnoho spokojených klientů, jako jsem já :o)
Pavel"
A já dodávám, že Pavel po pár měsících zhubl neuvěřitelných 17 kg a už rok si váhu bez problémů drží.